Transport

Bent u op zoek naar transport van uw auto? Dan kunnen wij misschien iets voor u betekenen. Wij beschikken over een vrachtwagen met laadmogelijkheid voor u personenauto tot 1200 kg en een 2-assige autotransporter met een laadvermogen van 3000 kg en een laadbreedte van 213cm waarmee wij uw voertuig kunnen transporteren. Vraag naar onze tarieven.

Diagnose

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken er waarschuwingssignalen. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.

De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar wat is er precies aan de hand?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur, die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen. Hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Onze garage beschikt over de modernste diagnoseapparatuur en zeer goed opgeleide vakkundige monteurs. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!